sms

Kul att få sms i syd korea. Har skämtat de dagar vi varit här att inslagsproucenten fått att hon får samma sms om oh om igen uppe i 15 nu tror jag där det står att hon är grym, fotografen får skryt av sin polare att han fåt ligg och är uppe i 20 nu. Man har uppleft tidigare att man får samma sms om och om igen men här är det extremt och jag var glad att jag inte hade  några kompisar och slapp sms. Men fick ett idag av mamma "hur är det där borta" jag svarade det men nu har jag femton lika dana sms i inkorgen hlt sjukt, här nere tar det aldrig slut.

En annan sak jag och Hans snackade om att vi tycker inte att koreaner är säskilt snygga. Men tycker de att vi är snygga, man undrar och inte har vi heller blivit uttidade när vi varit här. Men idag var vi på en resurang och som asiater ska vara så blev de skit packade. Jag och hans var de enda vita där. Ingen tittade på oss men vi hade koll på ett gäng som blev riktigt packade och det var riktigt underhållande. Vi kom fram till det att vi inte gjort samma sak om vi varit i Usa men att det var mer OK här så vi kollade när de hade kul efter två öl och skämtade. Sen när de skulle gå så kom de fram till oss (kunde ingen bra engelska) så ville de berätta hur kul det var att vi var där. men berättade (och det här förståd vi) "your handsome, and you too" de tyckte också Hans var lik Bruce  Willis (direkt när de sa det så tänkte jag smma sak). Men det roliga att de var fem killar som ville skaka hand, lämna sin visit kort (jag lämnade mitt så klart) och berätta hur snygga vi var, alla ville det och skaka hand. Så vi kom fram tll att vi bekräftat myten, att asiater tycker västerlänigar är snygga

Syd korea

Började finnt med att det var gratis öl och vin på hela flygresan från helsingfors till soel (eller hur det nu stavas). Tog en flaska vin till maten och de var 18,7 cl men sen tog hans två på en gång så jag beställde en till. Satt och smuttade på som och käkade, kom hans gående med två var för han hade gått bak och hämtat fler så de va bara att dra igång. Sen började jag kolla på film, Nick and Norahs infinty playlist, riktigt härlig film. Killen spelas av han som är pojkvännen i Juno och sonen I Arested delopment. Han spelar visserligen samma roll i alla filmer men gör de tså jävla bra. Hur lyckas han välja rätt filmer och alltid vara så söt och oskyldig. I filmens OST är shout out louds med en gammal låt, vem fixade dom till pite innan de spelade på både Jay Leno och David Letterman och långt innan de var med på något soundtrack?! Mitt i filmen kommer serveringen en gång till och då tar jag en vinare till och en champagne. Så nu är vi totalt uppe i en rödvins flaska och en liten champagne och flygningen känns skön. Precis innan filmen tar slut så går jag bak och hämtar tre öl och hans hiner hämta två vin till. Smäller i mig två öl och en sömntablett innan jag lägger mig och söver lite. Vaknar lagom till frukost lagom små full och bara för att så smäller jag i mig sista ölen precis innan vi landar. Så det var en jävligt tevlig flygning. Sen att man är helt fuckad i huvet när man landar efter tidsomstälningar fram och tillbaka sen tidigare gör inget. Dessutom fanns det engångs tandborstar på toaletten så man kunde borsta tänderna innan man lägger sig är ju en bonus, så jag plockade på mig några inför framtida resor.

Nu sitter jag på rummet som egentligen inte är ett rum utan mer en lägenhet. Det finns kyl, frys, vask, tvättmaskin, micro och spis. Dock var det 30 grader i rummet när man anlände så det fick man sänka. Men tror folk här gillar värme för många ställen är galet varma även hemma hos folk. Just nu sitter jag och suger på en öl i plasflaska som rymmer 1.6 liter och kostade 35 kr. Pengarna är också rätt roliga, växlade in en större summa dollar och får till baks 10 000 won sedlar som sitter ihop med ett band och känns lite som kalle anka pengar som hans säger.
Här ser ni storleken, jämför det med telefonen, sen har vi kalle anka pengarna bredvid

Chips

Gissa om jag blev glad när jag gick in på ica idag för att köpa chips. Nu har de börjat sälja salt och vinaeger chips igen, satan vad glad jag blev. Det fanns för ett par år sen var nog bara jag som köpte som förr så de slutade, men nu finns de igen. Så jävla härligt!

kul

när man har druckit så är det ganska kul att kolla på www.ratemypoo.com

kiuai

Nu har jag anlänt till världens vackraste plats. Det är en av öarna i Hawaii, man har spelat in både Jurassic Park och Lost här och utsikten är ju helt underbar. Var man än tittar så är det grönklädda berg, gröna slättar och träd i mängder. Det är inte överexploterat vilket gör att det är otroligt mycket grönt kvar. Inga höghus utan bara lite små byar här och där. Vågor höga så in i helvete, här kan man surfa.
Detta är vad jag trodde hawaii skulle vara, går nog inte att beskriva eller fota för att förklara hur vackert det är här.
Försökte ta lite bilder men som jag sa så går det inte att visa hur bra det är här, tror ett lost avsnitt skulle vissa bättre hur vackert det är här





Wikiki

Har nu anlänt till Hawaii och det är lagom varmt så här mitt i natten. I måndags blev det festande tills sent och ingen sömn ingan taxin kom. Sov till england sen kände jag mig nykter och som en människa igen. Kommer till Los Angelas och sätter oss på planet, men det varar inte så länge så vi får gå av för planet var paj och blir yterligare 3 timmar i LA. Kommer i väg och landar 11:30 pm lokal tid på hawaii och hinner till hotellet och ta två öl innan baren stänger.

Kollade med bartendern angående bambu tatuering men fick reda på att killen han kände inte gjorde det på turister utan det var en inre cirkel och man bör ha bptt här i flera år innan de gör en sån på en och rekomenderade syd amerika (där jag just varit) Men ska kolla runt lite imorn, har hört att det ska finnas här på öarna.

Nu är ma lite trött och blir sömn i 6 timmar innan äventyret börjar på ön.

orka läsa detta

Efter ett par dagar i chile så var det dags för hemresa och mna var inte glad över de som har plaerat resan speciellt eftersom man ska göra en ännu längre resa tre dagar senare.
Torsdag kväll hoppar vi på planet i santiago och landar i atlanta tidigt fredag morgon. Då har man planerat in att vi ska ha 13 timmars väntan. Vi åker in till stan och går på ett shopping center som inte är så stort som man tycker det borde vara för att vara USA, inte mycket större än Väla men vi nöjer oss och stannar där. Ska väl nämnas att efter maten på flyget är uppättet så sväljer jag en somna in tabelett så jag sover 80% av tiden (maten var skit på bägge planen hem).
Äter frukost på marionett i atlanta sen kollar man runt och man är sugen på att handla just för att man är i USA och det är lite billigare och det finns inte i USA men jag håller mig i skinet, vet inte varför men känns bra när man ska köpa lägenhet! Slutade med att när jag och Hans gick på en leksaksaffär så köpte jag två skateboard som man med hjälp av skor för fingrarna kör runt med!!!! man kunde också köpa ramper men pallade inte bära med mig. Men är ni sugna så kan man komma till mig och köra skate ihop med mig och även byta hjul.
Käkade sen mat och drack öl innan vi drog tillbaks till flygplatsen. Sen hoppade vi på planet igen och lite mer äklig mat sen ett piller och sov lite mer. Fick tre sätten för mig själv så kunde sova liggande på denna flight. Detta var dock andra natten i rad på ett flygplan. Vaknade upp klockan 10:15 lokal tid i sverige. Då har man nästan rest i två dygn och borde må skit. Borstade dock tänderna morgon och kväll på planet.
Åkte först till kontoret och lämnade grejorna sen till lina och körde lite rock band och lite mat och öl. Sen var tanken att jag skulle ha en lugn kväll och somna tidigt tillsammans med 6 öl. Det hände inte. Sov en timme vid 18 sen blev jag bjuden på en fest gick ditt sen ut och nu är jag hemma (02:30) och jag känner inte av någon jetlag och tror jag är helt OK och det tackar jag pillrena. Dock rekomenderar jag inte Delta för de serverar inte gratis öl under flygningen utan man får en tilt maten vilket gör att man inte kan dricka sig lite småberusad så att man somnar enklare, tacka vet jah pillrena som jag numera kommer använda under längre flyg, jag är inte missbrukare

Men det var en kul vecka i USA speciellt sista kvällen som var galen, kommer berätta mer om den senare. Jag och Hans hade roligt varje kväll när vi drack öl och snackade skit, kom bra överäns och vädret var underbart. Det roliga på den här resan var att kamera killen var från Pite och hade också pluugat ett år innan mig på musik högskolan i Pite ett år med inriktning produktion. Kände några som jag kände, var lite lustigt, tyckte jag kände igen dialekten men kunde inte plasera den. det roliga är att killen också är övertygad om att människa inte har landat på månen. Enligt honom, vad han har läst så kan ingen landa på månen NU vilket gör att de inte heller kunde landa på 60-talet, vad tror ni?

Så här ser man ut om man är nästan 26, suttit på ett plan i 2 dygn och sen festat

RSS 2.0