CSI

Är det nån som kan ge en vettig förklaring till varför Horratio i CSI Miami alltid tar av eller på sig glasögonen när han säger nåt viktigt. Jag menar det finns ju absolut ingen logisk förklaring och det finns inte en enda människa som tycker om det, alla stör sig på det.
Jag kan se han provspelning framför mig, det enda han behöver göra är att säga något fyndigt och ta av sig glasögonen på så coolt sätt som möjligt och producenterna skriker. -Perfekt han vill vi ha

Idiot

Vad är det här för idiot, det går ju inte att ta på allvar och vem läser sånt här skit

www.kissies.se/

Fest

Idag var vi på STO_CPH sommar fest som var lite dålig om man jämför med förra årest höjdare. Det var två timmar med dricka och sushi (ussssch) och lite rools som jag slängde i mig. Sen när klockan slog 20 (gratis baren stängde) så dog festen ganska så snabbt. Men vi var några som stannade kvar, vi drack och snackade och jag tror att jag aldrig varit närmare "repanfolket".
Sen efter ett tag när fler lämnat festen gick vi upp på dansgolvet och där står två killar och spelar musik (techno skit) och inte en jävel dansar och då är jag ärlig som säger att ingen dansar och de fortsätter spela denna skitmusik (som Dj så måste man kunna se vilket folk det är och vad de gillar och inte bara spela vad chefen sagt att de ska spela. Man ska inte vissa sin stil utan man ska göra publiken glad vilket jag gjorde varja gång jag spelade, Villken publik har vi ikväll? Spela vad de gillar! Var bered med all musik). Då vill man som gammal DJ gå upp och droppkicka dom och slå igång "final countdown".  Musik man kan sjunga till! när folk är fulla dansar folk till vad som helst bara de kan sjunga till det!!  Varför är det "inne" som Dj att spela svår musik, det är OK på en inbjuden fest där man vet vad folk vill ha. Men ett uteställe som spelar glad sommar musik som folk kan dansa, vara glada och sjunga till. FAN gyllene tider funkar helt utmärk

Äntligen och sen suck

Fick ett ryck igår kvart i 20 att jag skulle dra till elgiganten och köpa guitar hero metallica, kom ditt 5 minuter innan de stänger och det visar sig att de har sålt slut på det. Får ett nytt tyck idag och åker till media markt som har sålt slut det och fortsätter till ONOFF som har kvar några enstaka ex kvar och köper mig ett.
Det börjar så här:







Men slutade så här



Jävlahelveteskukensfitta!
Nu måste jag bestämma mig om jag vill skicka iväg skiten och få den lagad för 85 euro eller att köpa en ny med hdmi utgång.

Friday 13th

Nu har jag äntligen fått chansen att se nyversionen av Friday the 13th, eller vet ifan om jag ska kalla den det. Det är ju ingen ny version av den första filmen för som alla vet så var det mamman som var mördaren där. Påmminer mer om film nr två där man i början får se en recap med förklaringen till varför Jason vill hämnas. Men det är inte heller en ny version av nr två. Som ni har läst tidigare så tycker jag, när man gör en re-make, att man ska göra den minst lika bra men det viktiga är att man förnyar den på nå sätt. Och det har man gjort har på ett positivt men samtidigt negativt sätt. Den är en re-make av nr två fast man befinner sig aldrig på inne på camo crystal lake och det är inte ett gäng problem ungar som bor på lägret med ett gäng ledare. Detta skulle kunna göra den till en dussin film om det inte vore för Jason.
En sak som jag tänkte mycket på var morden. I de gamla filmerna var man oehört fantasi rik när det gällde morden, hitta på nya sätt hela tiden. Dock var de alltid lite halv bra gjorde, som det var på den tiden. Jag tänkte då kan behålla fantasin men då också göra det snyggt med dagens teknik, det är snyggt men långt ifrån lite fantasi rikt. Jag så en elsåg i två av döds scenerna men den användes aldrig.
En sak jag gillade var att Jason i denna film springer vilket han aldrig gjorde i de gammla filmerna men han ändå ifatt folk på nå lustigt sätt. Det är precis som att zombies ska gå sakta, men se öppningsscenen till re-maken av Dawn of the dead, hur läskigt är det inte att tjejen springer i början. Tror man hade inställningen på 80-talet att döda ska röra sig sakta men jag tycker fan att det är mycket läskigare när de springer, för det blir mer jämn  match och mer troligt att mördaren ska hinna ifatt. Precis som i en annan gammalzombie rulle från tidigt 80-tal som jag inte kan komma på namnet på men det är en av Tarantinos favoriter.
Jag säger inte att den är dålig dock hade jag höga förväntningar och till viss del gav den svar på vissa av dessa. Slutet är också inte helt oväntat när man ser vad de gör, som en hyllning till ettan. Så en bra film men jag skulle viljat att de tog efter mer av originalet och var ett gäng problem barn inne på camp crystal lake, samtidigt så behövs nytänkande. Lite kluven i den frågan om vad de borde gjort där. Se den och bli skrämda!

mamama kikiki

köping 2

Då har man spenderat ett par timmar i Köping och på grund av dåligt väder har vi inte kunnat spela in särskilt mycket utan har istället spelat Halo och druckit några öl. Ikväll ska vi få besöka ett slott där det kommer finnas mat och något gott att äta. Vi har också blivit inbjudna på mat och dryck till en massa människor som inte direkt medverkar i programmet men som ändå vill bjuda på bland annat vildsvin för att vi är så trevliga.

Tyskland

De jag inte kan fatta med tyskland är att de ska dubba varenda jävla utländsk film, och de e ju inte de att de är dåliga på engelska!

Die grosse spektakel

Kom till köln igår och checkade in på hotellet pch fick en drink biljett och tänkte fan va trevligt. Gick upp på rummet och sen ner till baren, och vad fan får man, en lite jävla öl i shot glas, tänker att visst de snålar lite på bjud drinken. Vi beger oss senare ut på resturangen och beställer in öl och va fan tror ni vi får, dessa jävla små öl och jag utbrister i ilska, "va fan är det här för jävla skit".


Vi gör också den pinsamma grejen. Vi sitter i baren första kvällen på hotellet och spanar på en brud och snackar lite om vad vi tycker om henne och alla sex tittar på henne samtidigt. Dagen efter när vi träffar de europeiska produktionerna så visar det sig att hon jobbar i det norska teamet och har då förstått allt vi sagt men valt att inte förklara att hon förstår vad vi säger. Samma tjej med sitt gäng sitter senare samma kväll (idag) och dricker läsk medans vi varit ute och tat några öl och tar några till på hotellet, medans de sitter bredvid och dricker cola light och jobbar!
Vi är nog det team som alla andra lagt märke till. Vi var idag på en rundvandring på de stationer vi ska följa (jävlar vilket stort tvstudio område de har i tyskland) och vilket team tror du hörs mest och samtidigt har roligast, alla ska vara så jävla seriösa.

Träffade också viktorias Daniel på stan

Köping 1

Gjorde vår fjärde resa till köping för inspelning av den nya säsongen. Utan att avslöja för
mycket så hade vi en jävligt rolig inspelning på fredag kväll som lockade många skratt, även på dagen var det härligt med inspelning på stan i strållande sol och karusell åkning till spygränsen. Lite senare på kvällen gick vi ut på kära hunits. Är så härligt när man kommer ditt, behöver inte betalla inträde och när man ställer sig vid baren kommer de fram direkt fasst folk står och väntar. Man känner sig lite som en kändis.
Jag och Jonas stannade kvar till stängningsdags men lyckades ändå inte.

Men två inspelningar tidigare hade vi också jäkligt kul med lite ledig tid som spenderade bra med bowling träning och det gick väl så där men. Jonas lyckades väl bäst genom att så fort han greppat klotet springa fram som om han var jagad av bengen och då lyckas med flera strikes.

RSS 2.0