Die grosse spektakel

Kom till köln igår och checkade in på hotellet pch fick en drink biljett och tänkte fan va trevligt. Gick upp på rummet och sen ner till baren, och vad fan får man, en lite jävla öl i shot glas, tänker att visst de snålar lite på bjud drinken. Vi beger oss senare ut på resturangen och beställer in öl och va fan tror ni vi får, dessa jävla små öl och jag utbrister i ilska, "va fan är det här för jävla skit".


Vi gör också den pinsamma grejen. Vi sitter i baren första kvällen på hotellet och spanar på en brud och snackar lite om vad vi tycker om henne och alla sex tittar på henne samtidigt. Dagen efter när vi träffar de europeiska produktionerna så visar det sig att hon jobbar i det norska teamet och har då förstått allt vi sagt men valt att inte förklara att hon förstår vad vi säger. Samma tjej med sitt gäng sitter senare samma kväll (idag) och dricker läsk medans vi varit ute och tat några öl och tar några till på hotellet, medans de sitter bredvid och dricker cola light och jobbar!
Vi är nog det team som alla andra lagt märke till. Vi var idag på en rundvandring på de stationer vi ska följa (jävlar vilket stort tvstudio område de har i tyskland) och vilket team tror du hörs mest och samtidigt har roligast, alla ska vara så jävla seriösa.

Träffade också viktorias Daniel på stan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0