Bilderna

Midsommar



Rätta sättet att transportera öl i Ume



Champagne och ciggaril ändå rätta på Midsommar lunch



Aaro med klistrad dosa i Furuögrund



Det vackra vädret kom tillslut och vi spelade bowl



Knuck dricker världens äckligaste shoot, Ferneht



Till slut ville alla spela bowl



Aaro hade kul



även Linus



även mr. Bergvall



Linus sjöng med



Jag och Carin

Pite



På väg till Pite



Sen sjöngs de lite singstar hos Isbel



Fåglarna anfaller på Sune

Arvidsjaur


Aaro kör till Arvidsjaur



Inte varje dag man bränner musik i bilen



Framme



Farfar möter upp oss



Me like the sauche



Farfar va trött



Solen går upp utanför kåtan



Fortfarande trött



18 öl, vad ska man säga



Aaro hade kul med mig



Klart och lite lätt förvånad

Älvsbyn



Teroristen!



De glada sällskapet

Avslutar med en gammal men rolig bild

om en bilder funnits

nu sitter jag själv, jocke somnade för länge sen och MR Aaro somnade precis men jag kämtar på.  men jävlar vad jag känner på tradera.se, om jag har tur så vinner jag nästan tillbabs allt jag förlorade. Realitet så får jag köpa tillbaks alltt tilllbksn änniu en gång men jag är glad om jag vinner allt. Håll tummarna
  Men HEJ

fortfarande

är  vi i arvidsjaur. När vi var hemma villa farfar spoona och jag ställde upp och han,,,,,,somande. Vi väckte han och gick på laponja och han.....somnade, så att han nästan blev utslängd, men jag väckte han (ni som känner han vet hur svårt det kan vara) och vi satt där ett tag till men nu sitter vi hemma hos farfar igen och vi är alldeles för berusade, så förlåt för felstavningarna, aaro sms:ar aldeles för länge för att de ska vara oseriöst, jocke sätter på abba och här sitter jag. Hej jessicka

SNART KOMMER BILDER JAG LOVAR OCH NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA; KOMMER AVSLÖJA ENA OCH DE ANDRA

Arvidsjaur

Idag har jag och Aaro kört bil och kört bil och kört bil så långt att vi trodde att samhällen skulle ta slut. Men nu är vi i Arvidsjaura iallafall hemma hos Farfar och har man inte sett gran innan så kommer man se den när man kör hit. Men fan vi har ätit super god mat ala Farfar och druckit öl i nästan 5 timmar så kul har vi. Skulle lagt upp lite bilder nu men Farfar hade ingen manick som funkade. Men vi är ändå i arvidsjaur så man ska inte förvänta sig för mycket. Men imorn kommer de bilder så de står härliga till. Jag säger -Vå gäller.......

Pite

Så då har man varit i Furuögrund och firat midsommar. Lyckades trilla ner från trappan så har både ont i ryggen och ena armen uppriven. Men badade också näck så dan rädades. Blev en riktigt härlig midsommar trots att vädret var lite skit i början.

Midsommar dag åkte vi till pite och sat i badhus Parken och drack öl i ett härligt soligt väder. Sprang på Mattias Uterström där, han blev något paff skulle mank unna säga. På kvällen han vi både besöka Kalles och 1906. Och helvete va fulla vi var.

I eftermidag drar vi vidare till Lule för att träffa Aaros föräldrar och david amongst many.

Norrland here i am

Anlände till kära Norrland igår och mycke gladare kan man inte bli ännu att vara i Ume där jag för tillfället befinner mig. Dock gick matchen åt helvete för att Sverige inte har lärt sig att avsluta spel.

Men i övrigt var det een bra dag. Jg och Aaro skejtade ner till stan och käkade på Max där man som det bör vara kan ta tallrikar och bestick utan att behöva fråga, som det borde vara på alla max. Enligt Aaro är det tack vare Skellefteå att det är så.
Dagen fortsatta med pizza baknig och folk öls drickande. Och efter matchen blev det lite tvspel och lite semi-pro men den somnade jag till. Hade trots allt gått upp så satans tidigt den dagen.

Idag bär det av mot furugrund för midsommar firande,efter det så startar norrlands turnen.
Ska försöka lägga upp lite bilder senare, när jag hittar en läsare.

Jobb med mera

Kan nu säga att de ena jobbet sket sig men igår skrev jag kontrakt på ett annat jobb. Vilket ger mig bättre semester längre tid och bättre betallt vilket äldrig är fel.

Såg nu också diary of the dead och tycker den var helt OK, kunde varit lite blodigare. Men Romero har ju vänt Hollywood ryggen efter Land of the dead och kör sin egen skit, vilket jag tycker är bra.

Såg dock 8 Legs vilket var en riktig skit film. Det fanns så många saker att störra sig på att det aldrig tog slut, riktigt usel.

Drar till Norrland imorn där det blir fest och sedan en liten roadtripp med Mr. Aaro och kommer försöka uppdatera lite oftare då.

RSS 2.0