?

Varför känns det som att man använder fler muskler när man ler än när man inte ler, men folk säger att det egenligen är tvärtom?

Äntligen 2

Jävligt härligt att de gjorde de två extra svnittet, fick kanske inte svar på några fler frågor fast det behövdes inte. Kunde kanske slutat på ett annat sätt om bara michael hade tänkt till. Men de va fan tur att man såg den själv för i den här lägenheten har det runnit krokodiltårar i den mängd som bara farfar kan förstå!
Man kan inte göra annat än att vara glad att de som michael säger "to finally be free"

Äntligen

trodde jag att jag sett slutet av prison break. Det slutade finnt, kunne slutat bättre men man fällde en tår eller tre. Men när jag går in och kollar på hemsidan så ser jag att det helt plötsligt dykt upp två avsnitt till som man först inte tänkte vissa som då är en prequel till hur det slutade. Hoppas fan att dessa är bra annars blir jag djupt besviken men glad att man kan få lite mer info, vilket många shower ibland glömmer att göra!

Återvändarna

Hade tänkt skriva lite under helgen, men har varit så galet mycke hela tiden.
Vad jag har upplevt de senaste dagarna är en av de galnaste och sjukaste helgerna jag upplevt på bra länge och vilket härligt folk som var med, vilken gemenskap.

Resan startade i sthlm klockan 0450 då lämnar jag min lägenhet med bussen för att göra första stopp hos Steiff "optemisten" Vernesson. Vidare till sumpan för upplock av Matti och Per, vidare att hämta Jonas och sist på stoppet i sthlm Evelina som vi av någon anledning hade glömt ta numret till trots hon påminnt oss, dock hittar jonas det tillslut på sin mobil.

Resan nalkas av påtryckningar om konstant paus bara för att jävlas med mig. Första stopp gävle där Patrik hoppar på nästa stopp Sundsvall där Pet-Persson hoppar på. Nästa stopp blir Ume för mat och sen blir det ännu en pissepaus. Men det är hög musik, dragspelande och övrigt väsen hela vägen upp som jag kör. Väl framma blir vi glatt välkommna och jag öser ut grjorna ur baggaget för min och aaros öl ligger underst och jag är den enda som inte börjat dricka än. Sen fram med vad jag tror är tält som jag lånat från jobbet, men det visar sig vara parasoll, så jag och aaro kommer få kvarat på kvarters de flesta dagarna. Och helgen kommer kantas med bastu, bad i pool, nakenhet och fylla!

Slutpackade i Sundsvall

Sen börjar festandet på torsdagen och nu blir det så sjukt att jag kommer sluta nämna namn. Festar på och drar till kalles lite för tidigt för det inte är så mycket folk på kvarters just denna dag. Kommer hem lite senare då det börjar med sjukheter. Två killar springer runt nakna med handfängsel, folk jagar människor nakna, petflaskor hamnar på fel ställen.

Fredag fortsätter med tidig uppgång för att åka ner på stan och shoppa mer öl och saker till kåren. Några spyr några andra hänger med bussen ner. Lite rep på kåren sen ner till kvarters för mer festande och denna kväll dyker det upp jävligt mycket folk, nåt slags rekord tror jag. Efter ett tag dyker det upp ett samba tåg med musiker som spelar och har sig för att vi är där tror jag lite. Kommer också några glada kompisar på snabbbesök, andreas, erik och daniel. Det blir ingen utgång utan ett jävla hålligång till långt in på småtimmarna. Innan dess hinner dunken tröttna på sambaorkester och slår igång stereon på hög volym men blir snabbt nertystad.

Lördagen börjar med bullbak som sedan vi går runt och bjuder på ankars för att promota kvällens stora fest på kåren. Efter detta åker vi ner ännu en gång på stan för att inhandla alkohol och mer saker till kåren. Vidare till kåren för rep och slutfixande. Hinner komma en hagelstorm innan vi åker ner till kvarters för att festa vidare. Då kommer ett väldigt överaskande och otroligt lyckligt besök av min ex jobbarkompis på Kåren, Roland som jag jobbade mycket med ihopp och var lite av kårens beskyddare. Han blev avsläppt av frun och försöker sen dricka ikapp med oss, han försökte iallafall. Strax därefter dyker även farfar upp. Det blir tidig utgång till kåren där det förekommer tre olika teman, spelning av phösarbandet, som var bland de fullaste framtädena som gjorts på bra länge där en av trumpetarna blir ledd till kåren, trummisen spyr så fort konserten är klar och folk som redan sjungt klart röjer runt på scenen, men kul var det. Folk beställer in 48 öl till personalens stora förvåning, killen får lite lätt ångest när han tänker efter, eller killen som tror det är happy hour på shooten och blir lätt förvånad när de kostar 80 spänn styck och har beställt in 5. Personligen är jag inte riktigt på topp, kroppen orkar inte rktigt med 3 dygns konstant festande längre men hade bra jävla kul och hamnade i säng redan vid 0430. Innan dess han det komma en tjej som gick rakt fram till stereon och bara drar ut sladden för att sedan skälla ut oss och är trött på att det är tredje kvällen det görs oväsen 04 på morgonen och att de måste vara nog, att alla tycker som henne men att bara hon vågar säga det, men det är ju konstigt eftersom alla har avrit eller befinner sig här. Men det löser vi och festar vidare. En kille hinner också skita på sig två gånger denna kväll, vilket avrundar hur galen den här festen varit.

Hemresan var en lugn färd med många tröttna och mycke mys efter att det blev mer och mer plats desto längre söderut vi kom. TACK FÖR EN FANTASTISK HELG


ny upplevelse

Provade idag på kontoret att gå på "hoppstylter" utan skydd, (http://tanzenmitdielina.blogspot.com/) har bevis trots hon slutat blogga? Jävligt roligt men läskigt, man blir 2.20. Skulle vilja se ett annat kontor där en kille går på stylter och en anna kör en "segway".
Började mina första steg som bambi med en Lina bredvid som tyckte jag bara skulle gå på, men jag hade mer i huvet och tog det lite försiktigt. Fick lite kool på det och tog några steg utan att hålla i något. Gick bra till första pelaren, till nästa hade jag lite framvikt och började ofrivilligt springa vilket gjorde att jag trillade och lina skriker då så at hela metronome vaknar ur sin fredags sykos. Jag lyckas dock grepa närmaste stolpe och glider sakta ner på den med en arm runt som bara ger mig lätta brännskador. Bilden nedan visar det, den var dock lite blodigare när den var färsk, hoppades på ett coolt ärr. Efter det fick jag hjälp av två personer att resa på mig och jag var på det igen och gick faktiskt ganska bra. Var dock nöjd när jag satt mig ner och tog av mig dom utan brutna leder. Gisk senare på toa och pissade och kände i fötterna att det fortfarande gungade, läskigt!


Tre timmar tidigare var det också lite blodig och kom ihåg det är inget sår som får av att skåra sig utan det har uppkommit av att jag brännt mig på vit betong


Var beredda på en ny avdelnig där ni får se vad som sker bakom kulliserna på inspelningen av i en annan del av Köping 3

Hitta

Sök efter Kizzy på hitta.se

Dagens tv

Hur kan kanal 5 välja att köra en repris av ballar av stål prime time en Lördag. Man kan förstå att de kan inte mäta sig med Robinson men skulle väl kunna försöka genom att visa något bättra än ballar. Och på tal om Robinson, vad är det töntiga med att linda på ett fumligt sätt ska släcka en fackla känns så jävla dåligt. Och hur stor är chansen att de paddlar iväg med kanoten mer än 10 meter. Och vad fan gjorde rafeal och rajin som bara satt där och glodde och inte sa nåt? Iallafall åkte rätt person ut, nu slipper hon bli av med sina muskler och klaga över matbristen!?
Kvällen räddas dock av lite CSI tråkigt nog är det Miami med "detective ta av sig glasögonen Caine"

RSS 2.0