Stefan holm

Det krävdes fyra program innan stefan holm vann en tävling i tv igen (vunnit 2 av 6). De två han förlorade basserades på sport, mästarnas mästare och superstars. Sen fick han äntligen vinna i DOBBIDO! Han vann över Kenny Bräck och Louise Karlsson. Men Lousie pisakde skiten ur han i mästarnas mästare. Dock förlorade hon mot Holm i superstars, men det var i löpning och där har killarna en fördel, hon var bästa tjej i den tävlingen där hon åkte ut. Hon är dessutom en milf. Däremot undrar jag varför Åsa Sandell får vara med i massa tävlingar hon är ju alltid dålig. Sen en helt annan sak, varför ser det ut som att andreas Weise är 35 år

Return to paradise

Såg precis ovan nämnda film och den överaskade trots sin ålder (98) mig väldigt positivt. En väldigt bra film som alla bör se, väldigt verklighetstroget. Bygger på en fransk film gjord 89 som hette Force majeure, men om jag fattade rätt så han den inte gå på så många biografer innan man bestämmde sig för att göra en ny version. Vince Vaughn och Joaquin Phoenix (kan han inte skaffa sig ett lättare namn att uttala och stava) presterar väldigt bra i denna film. Trots att bägge gjort film innan denna så tror jag att detta var deras stora genombrott.

Robinson

kollade precis lite på repisen. Och såg jag fel eller var de tinte så att när de två killarna träffade Paolo så låg det tre mango frukter på en stubbe och de tog varsin. Men varje gång de filmade Paolo så låg det fortfarande tre kvar på stubben, eller låg där fem från början. Om det låg tre från början så var det jävligt dåligt filmat. Och som jag sa om Fångarna på fortet, varför visar fyran såna här fantastiska familjeprogram mitt i veckan. Hade det här sänts på en fredag eller en lördag så hade jag tittat på det men får ingen känsla när det visas en torsdag. Det här vill man se med familjen på helgen och är det en släktfest så kollar man på det med hela släkten, men en torsdag, vilket jävla skit och waste av tid och pengar. Känner bara djup besvikelse på fyran. Man vill ju samlas familj och vänner och titta på det, men när gör man det på en torsdag. FAN, varför lyssnar ingen på fyran, man vill ju bara misshandla på dom.

RSS 2.0