Skåne

Nu har jag varit i skåne i nästan 2 veckor och det får vara nog nu börjar man sakna sin lägenhet och sina grejor. Så idag beger jag mig upp till sthlm igen för att parta lite i helgen. Dcok måste jag möta verkligeheten och söka en ny lägenhet för min fick jag inte bo kvar i, så får se vad banken säger om ett lån.

Såg precis den svenska filmen Storm som nog  måste vara en av de bästa svenska filmerna de här årtusendet. Bra försök med lite skräck och bra effekter. Undrar dock vad filmen egentligen handlade om blev lite luddigt i slutet. Är det inte också så att Eva Röse är lite fin ändå?

Perstorp

Åkte med mina kusiner hem efter de hade varit och besökt mig i sthlm.

Så imorn blir det bäbis och på torsdag blir det kristianstad, hälsa på kompisar och supa ner mig med kusiner och vänner till helgen i Kristianstad.

Köpte i helgen äntligen min 46" panasonic. Blev också guitarr hero och ännu ett x-box som jag nu försöker sälja på tradera utan spel och kontroller. Guitarr hero måste ju vara världens bästa fest spel.

soundtrack

Fan, Top Gun funkar fortfarande har precis sett den med bra suround och det är en härlig uplevelse. Soundtracket är också jävligt bra, en av de bästa. Dock efter Rocky IV och Gladiator så en skön tredje plats får den bland de bästa soundtracken som gjorts enligt mig

Bok

Glömde ju nämna att jag läst ut Mötley Crües biografi på började läsningen på vägen ner (tisdag) på söndagen hade jag läst 500 sidor, vilket jag tycker är väldigt bra för att vara mig :-)=

Film

Har sett lite skräckisar med blandar resultat.

Först ut var Shutter, som var läskig, lite roligt med amerikansk film som utspelar sig i Japan istället för att göra en re-make. Personen som tittade tilsamans med mig hoppade till några gånger, blev själv lite rädd ibland, men ingen höjdar film.

Men Rouge var en bättre film. Samma kille som gjorde morden vid wolfcreek (även denna är en bra film). Här handlar det om en mördar krokodil och tänkte själv direkt, var man inte färdig med djur skräckfilmer, den enda bra som kommit de senate 15 åren är ju alke placid. Men måste säga att denna film faktiskt var bra. Nästan lika bra som Lake Placid. Var jävligt bra upplagd och inte fokuserat på snygga tjejer med stora bröst, vilket också tyder på att det måste varit ett bra manus då man valt att inte flascha i början för att hålla kvar publiken.

Sen har vi house of blood som beskrivs som filmen för den som somnade till Exorsisteno ch gick ut med hunden unde texas chainsaw massacre. Men fan vilket skit, visst det var blodigt och effekterna var bra gjorde med budgeten de hade. Men de är dåligt filmat med en jävla DVkamera (funkar när det finns en anledning, men inte i denna film). Uselt skådespeleri och det händer samma sak om och om igen. Nej jävla piss.

Och innan läggdags igår såg jag Fido som ska vara en skräck komedi och jag hoppades på nåt som shaun of the dead. Men så fel jag hade, utspelar sig i en 50-tals idyl där folk har zombies som husdjur och tjänare för de lärt sig tämja dom. Då hoppas man att det ska gå fel nån gång men icket. De sista 10 minuterna innehåller lite blod, men de är allt, den va inte särskilt rolig hellre.

Får se vad kvällen utbringar kanske en gammal klasiker.
Se istället Paradise Lost the child murders of robin hood hills. En av de bästa dokumentärer som gjorts, man få komma så nära de drabbade och den är jävligt bra gjord. Samma killar som gjorde Some kind of monster.

tunisien

Då har man kommit hem från en vecka i varma Tunisien. Finnt väder och bad på dagarna var det gott om, alkohol på kvällarna var det sämre med. Visade sig att många ställen får inte sälja alkohol, så det blev två flaskor vin i afärren och kort med Johan vid polen på kvällarna.

Hände dock en del annat roligt. En dag på stranden döck det upp två hundar som satt fast. Först skrattade jag men Johan tyckte synd om dom för det såg ut som om de var seamesiska tvillingar och satt ihop med ett ben vid röven på den andra. Och då tänkte jag först om det är nån sorts dogfisfucking på gång, men så var inte fallet. Så ed haltade iväg tills en kamelförare stressade på dom och det släppte. Då vissade det sig att de fått nån sorts vakum när de hade sex. Roligt att titta på var det iallfall



Sen umgicks vi med ett trevligt norskt par som bodde på vårat hotel, så de blev lite kortspel med dom



Sen var det en jävligt grov misshandel på den enda baren vi hittade. Det hela startade med att det kom flaskor flyggande och slutade med att en killen blir slagen med pålar, detta efter han blivit sparkad i huvudet och fåt stolar slängda på sig. Det roliga var att killarna som höll på aldrig blev utslängda från stället utan lugnade ner sig lite sen börja kasta glas i baren och en jävla massa annat. Men jag blev första offret, fick en ask kopp i ryggen.

Sen hade vi ju de roliga sundsvalls snubbarna som var fulla från att vi lyfte från arlanda och landade på arlanda då killen hällt i sig en flasa whiskey på planet och suttit och ringt på planet i mobilen och när vi väl skulle gå av så kunde han knappt gå så vi kom inte av planet förän jävligt sent. De fick namnet helan och halvan, undrar varför


Tunisien

Där biljetterna precis bokade och planet går imorn. Ska bli härligt, har fan inte varit på charter på 10 år och aldrig med en polare heller. Brukar istället bli långreosr på egen hand. Men det är ju alltid kul att prova något nytt.

RSS 2.0