VIN...

Nu är vi färdiga med tredje. Vi har dock bara druckit vitt men sen tog det slut efter tre flaskor så vi gick in på öl. Men där tog de slut så hon har trillat och somnat i sängen och jag sitter kvar och dricker öl och börjar jobba imorn 09:00 och hon är ledig.



Detta är fejk men så här slutade det



Men det såg så ut så här tidigare, vi var gladare

VIN blogg

Nu sitter jag och Madde och dricker vin hemma hos mig och är nu inne på 3dje flaskan och nu ska vi lagga mat. Kommer snart mer info om vad som hände de 3 senaste dagarna

Tillbaks i Sthlm

Efter att ha kört 180 mil genom halva sverige så är jag hemma igen och det är skönt. Men ingen vila änsålänge
direkt efter jag lastat in väskorna i lägenheten var de bara att packa ner en flaska vin och dra till knivsöder och dricka sig full.

Jobbresa

Igår lämnade jag sthlm för att åka runt och reka lite städer inför inspelning. Kom till mamma sent igår och har idag averkat 20 mil genom att besöka Malmö och Helsingborg. Imorn blir det Halmstad och Göteborg så det kommer väl landa ganska närma 200 mil på två dagar. Visserligen inte så mycket när man averkade 150 mil på en dag när man körde till Pite.


Jippie

Nu har äntligen bussarna börjat gå igen. Jag är så glad

Tillbaks i Sthlm

Fan va jag är trött på stockholm, ändå har jag bara varit här i 2 dagar. Men den här satans jävla buss strejken tar ju kål på en. Första ska man gå 20 minuter till gullmars och sen kommer man till gärdet så får man knalla 25 minuter till, så man blir helt jävla svettig på vägen hit. Nu får de skärpa sig och börja jobba igen, drabbar ju alla som inte bor mitt i city och jobbar mitt i city.

Men lite roligare saker då. Jag var på Tivolirock i år igen i Kristianstad. Tror det är 12 eller 13 gången om jag inte har fel för mig. Här kommer lite bilder


Soligt och finnt hela dagen. Här satt vi hela dagen utan att flytta oss


Gott om hungriga ankor fanns det


Lite solbränd blev man


Två arga kusiner


Två flak tömde jag och kusinen, cidern är inte min

Into the wild

Såg precis den här filmen och den är ju helt underbar. Filmen man måste se i år och en av mina absoluta favoriter på bra mycket länge. Önskar att man satt med en hel disc med bara extra matrial. GÅr inte att förklara hur underbar den är, ger den högsta möjliga betyg och säger till er alla att ni måste se den.

...


Bilderna som inte kom med sist, glömde kameran i Älvsbyn.



Uppvärmning inför brändbollen



T-Bag



Äkta kärlek



Fest i skogen



Rolig lek som funkade på Andreas



På Aaro



Men inte mig



Sen blev de båt tur



Andreas vacker i solnedgången



Bara vackert!



Efterfest/förfest hos Andreas



Camping guiderna



Bandet på "röda rummet"!


Bender

Såg precis Benders Big score och den var rolig, men de roligaste måste vara skämtet och hämden mot FOX/BOX i början. Sen är ju alltid Dr. Zoidbergs rädd springning alltid rolig.


Tillbaks

Nu är jag tillbaks i Sthlm effter en helt underbar resa i Norrland. Efter förra inlägget han vi också gå ut i Älvsbyn och gå på ett ställe som kostade 80:-, jag vill inte förolämpa Älvsbyn bor men de va lite dyrt och varför kallades det för Röda rummet. Dock gillade jag tjejen som sjöng i cover bandet. Gillade också att Aaro blev uppraggad av en väldigt stor kvinna och blev rädd och när hon för tredje gången frågade om han ville hänga med henne hem och få lite massage så kom han springande in till mig på toaleten. Påminner lite om den gången han fick rädda mig från killen på en bar i sthlm.Efter det blev det rätt svart och minns endast att jag hamnade i sängen först kring 4 tror jag.

Dagen efter åkte vi till Pite och låg och slappade många timmar i badhus parken. Vilket resulterade i att jag fick boka om min biljett hem och vi kom först till Ume måndag eftermidag.

Så nu sitter jag hemma i min lägenhet och väntar på att ett par hanverkare ska bli klara med att fixa ett söndrigt fönster.

RSS 2.0