Namn

Nu är där en tjej på sjunde banan 200m på DNgalan från USA som heter M. Hooker, WHY?

Överlevnad

Siket skit i vanliga fall sitter man med en 46", som igår när jag och jonas nötte gears of war 2. Precis lagom storlek men på grund av en list som lossnat på den teven så tänkte jag att det är lika bra att lämna in den och få det fixat innan det är för sent. Vad får man då i utbyte, fuckin 32". Visst jag hade en 28" innan jag köpte den nuvarande, men shit vilken skillnad det bli, går inte att köra x-box med två pers på denna!

Läste föresten ut "aldrig fucka upp" igår och den var bra, självklart inte lika bra som den första, men en väl värt bok att läsa och inte som alla säger att den är skit.



Let the right one in

Jag som trodde att "låt den rätte komma in" skulle vara en skräckis, men tji fick jag för det var det inte. Men ändå helt OK. Måste vara tråkigt att vara vampyr och 12 bast, mycke man går miste om.

Coolt

Satt och läste även idag ett par timmar i högalidsparken. Strax efter att jag kommit hör man ett larm som nåt jävla bilalarm gatan bredvid, störigt som fan om man vill läsa. Tystnar rätt så snart och då jävlar smäller det, hinner tänka en halvsekund att det var en jävla gasexplosion eller en bomb. Och en bomb var det, men en ofarlig sådan, de bygger nån sorts tunnel under parken. Det coola var att kände explosionen under min röv som vibbererade lite lätt, jävligt skum känsla som jag inte känt tidigare och kommer nog inte känna igen, men coolt!

parkhäng

Satt igår i högalidsparken och tog det lite lugnt. Efter ett tag dök också steeif upp och lite senare kommer det en gubbe gående på stigen framför oss. Jag är tvungen att ta en extra titt för jag tyckte det såg ut som om han gick och blädrade i fibban. Men det var aktuellt rapport han ghick och blädrade i. Och han såg lite nöjd och finurlig ut. Det vissade sig senare att han gick runt och letade burkar i sopkorgarna och hade nog hittt den där och gjort hans dag!

Watchmen

Va är det för jävla film, här föntar man sig en superhjältefilm med bra effekter och snyggt action och vad får man? Nån jävla action drama de två första timmarna, sen blir det lite superhjält film men känns lite försent, dessutom så såg man directors cut som är ter jävla timmar lång, nej inte riktigt värt det. Och varför är de superstarka men är vanliga smala svensson som inte blivit utsata för något.

Finns dock några roliga saker:
Har ett super roligt helt oppassande soundtrack
Jon, den blått själv lyssande killen är hela tiden naken och då menar jag helt naken, dongen händer framme hela tiden, men skämms nog inte över den dragen!

Roligt

Dagens roligaste säg när vi står i kön till Village som har en gigantiskt spegelboll vid ingången. Medans vi står där skriker helt plötsligt PH "fan, jag trodde det snöade" medans han vänder ansiktet bort från spegelbollens strålar.

Vättern runt

Åkte med bror och familj upp till stockholm i söndags, och fick med mig min brorsfrus gamla cykel. Efter att de varit här och haf lite kul och trevligt och åkt hem tänkte jag att jag måste prova cykeln. Strax efter de åkt så cyklar jag till hummlegården och det tpg inte mer än 30 minuter. Nu ska jag jämt cykla!

Bästa konserten på bra länge

Då var sonicsphere avklarat och det var en bra festival och en av de bästa konsereterna på bra länge och det var så klart Metallica.

Festivalen började bra med att vi kom dit dagen innan och det var strålande sol. Dagen efter början man med lite öl och ett dop i det blå. Strålande sol och 30 grader. Lagom till at ett annat gäng anländer börjar det spöa ner och man hinner bli rikligt våt innan man söker skydd. Hinner dock se Dead by april innan dess och även här gjorde de en fantastisk men kort konsert. Först efter regnet vågar man sig in på festival området och då hinner jag se ett band som jag länge önskat att få se, Cradle of filth. Och vilka gamla gubbar de hunit bli. Även Lmab of god som jag trodde var ett yngre gäng bestod också av äldre gubbar. Machine head är ett annat band jag såg men även den här gången framförde de inte Burning red.

Sen avsludes kvällen med metallica som körde ett fullt set som var hur bra som helst, den bästa jag sett med dom även trevligt att man kunde stå hyfsat lugnt inte för långt bak på grund av att där inte var så mycket folk.
Vaknade dagen efter och de spöar och då har man 3 km till parkering så väl framme vid bilen så plaskade det lagom gött i skorna.


Ett glatt gäng och några av oss hade fått i oss några öl


Badpojke +mage


Metallica!



Hårda killar inför en hård festival

Kristianstad

Nu har årets händelse sket, Tivolirock. Dagen började inte så bra för det kändes som att festivalen skulle regna bort. Men samtidigt så haglade det innan för året men blev strålande väder. Men iår kändes det lite sämre. Men vi anlände strax innan 13 och satte oss på samma plats där vi suttit de senaste 8 av 12 åren, och först var solen lite blyg men sen tittade den fram och det blev bra väder. Sol nästan hela dagen och så pass varmt att man kunde köra shorts nästan hela dagen.
En av de minnesvärda konserterna var ett okänt band som spelade rätt tidigt på dagen, kommer inte på vad de heter men ska kolla upp det så jag kan "köpa" den. Sen var dead by april bra fast de bara spelade 30 minuter. Skippade bob hund och A camp och när the sounds skulle spela hade jag blivit så hammerd att jag inte riktigt minns hade också precis blivit av  med min jeans jacka. Kvällen avslutade med lilasyster som var riktigt bra på scen stog längst fram och bara röjde loss.

På hemvägen bestämmde jag och min kusin sig för att gå på Subway, men stället har slut på bröd, konstigt att de går i konkurs hela tiden i stan. Gick vidare till BK för att prova transformers burgare efter att sett all reklam för dom, men de var tillfälligt slut, så kvällen slutade med en big mc och lite chily chees.
Träfade även på fagge som stannat kvar en dg efter han hade spelat fredagen, bjöd på lite öl och snackade lite skit sen var de tvungna att dra vidare till nästa konsert.

Sen på lördag blir det Sonicsphere, ska bli härligt, tråkigt att man inte kan ta med sin egen alkohol in på omrädet som man får på tivolirock. Men planen att åka upp redan på fredagen och supa loss då låter som en härlig ide!

King of pop

Helt fantastisk minnestund för mr. Jackson. Var valdigt nära att gråta flera gånger men hade mamma bredvid så höll inne på det. Men hade jag kollat på själv så hade jag stor gråtit vid flera tillfällen. Speciellt Broke Shields tal, hela slut upträdet speciellt när man ser Broke sjunga med och bara leva sig in i stunden och bara njuta, det var vackert. Andra broderns inledande del av talet var fantastiskt men dotterns var fan så mycket starkare, riktigt stark. Lina hade vi kollat så hade jag släppt efter så hade du äntligen fått se mig fälla en tår. 
Saknade dock Timberlake, bet it och billy jean, lite synd.

Det roliga är att när jag så Steve Irwins  minnesstund på Animal Planet så grät jag massor men då var jag också ensam. Dock fick jag känslan under kvällens cermoni att det var en tid för glädje och inte en sorg!

Fan vi har förlorat en stor artist som gjort mycket för musikens värld, kommer nog aldrig få se nåt liknande igen.

Parkering

Det finns ju inget härligare än när man lyckas göra en perfekt fickparkering med lite plats och fram. Men det som är ännu grymmare är att när man har en mini buss så behöver man lite plats där bak för att få upp bakluckan. Jag parkerade så nära att jag inte fick in en finger nagel mellan luckan och motorhuven på bilen bakom.





Det är nära men det rörde aldrig vid. Tror biluthyrarna kommer bli nöjda över hur duktig jag är på att parkera.

Vi avslutar med en rolig bild från inspelningen av Köping


Jobbigt jobb denna gång.

Och folk sa att det inte fanns p-lissor i köping och inte automater.


Och en vacker bild från gårdagens kväll på långholmen


RSS 2.0