Nice

Då var man nästan precis hemkommen från lite jobb i Nice. Och vad ska man säga om det. 32 grader och konstant sol, lite bad och lite vin. Man ska inte klaga och det var inte heller tomt på roligheter. redan första kvällen när vi ska åka hiss fyra pers med lite utrustning. Vi stiger in och känner att det är rätt tajt och vi frågar oss om vi tror det kommer gå då nån säger att det ska rymma 4 pers enligt skylten och vi trycker på knappen, vad händer. Jo vi fastnar så klart och det går inte heller att öppna dörrarna utan vi är helt fast. Det dröjer ett tag så kommer en fransman och hjälper till att öppna och vi blir utsläppt, märker då också att hissen har åkt en halmmeter neråt och är sönder. De trappan berättar att det aldrig hänt tidigare och vi ser också att hissen tog 4 pers men max 350 kg och efter lite enkel matte upptäcker vi att vi gått rätt så rejält över den vikten!

Rekord

Va kul att se att just den 3/9 trots att jag inte varit superaktiv så slog sidovisningarna rekord på min blogg även de unika

nu vart den klar

För ungefär 4 veckor sen va jag och tatuerade mig på ryggen, lite grejor runt min nuvarande drake. Det var inbokat tre timmar men när tatueraren frågade vad jag vill ha så förklarade jag ungefär vad jag ville ha och att det skulle se stort ut men gav han ganska fria händer. Jag tänkte att man kanske skulle försöka göra att den ser stor ut utan att man behöver ligga där längre för det. Men när jag tar min tredje paus efter 4 timmar gör det så ont att jag nästan vill börja gråta och säger att nu pallar jag inte mer, det var som en spärr för kroppen. Känslan var då ungefär som att man skär en kniv i ett öppet sår, vilket han ungefär gjorde på riktigt. Det förstod han och vi bokade in en ny tid och hans första var 4 december, men han skulle ringa mig om han fick en avbokning. I onsdags ringde han och undrade om jag kunde komma in på torsdagen. Detta gjorde jag och efter 30 minuter var den klar, dock satt spärren i sen tidigare och det gjorde jävligt ont även denna korta tid. Så nu får man vänta nåt åt tills nästa så kroppen glömmer hur ont det gör. Bild kommer på facebook inom kort.

RSS 2.0