Köer

Säger bara fyfan för köerna i sthlm, men vill egentligen köra i denna stad. Av någon outgrundlig anledning gör jag dock det, fast det många gånger tar mer än dubbel så lång tid att göra det.
Imorn blir dock en kort runda på jobbet sen blir det kalas på kvällen sen på lördag blir det amerikansk fotboll, tatueringsmässa och vin med tv-serier!

Ny resa

Nu befinner jag mig i Halmstad för ny inspelning och ikväll komer vi gå på "helvetet" som ska vara bra för att ragga MILF har jag hört av väderarna som ska med.
Glöm inte lyssna på Metallicas nya låtar. Hörde första låten på Bandit idag som var första stationen i Sverige som spelade den, körde den dessutom 2 gånger på raken. Låter helt OK men har inte lyssnat mig in på den än. Kommer 12 september

http://www.myspace.com/metallica

Besök

Nu har jag fått besök av både Johanna och Julia så nu är det full fart i lägenheten. Johanna är så shop sugen så hon satt vid köksbordet i skor så hon var redo som hjulbent brukar vara mip mip




Sen tog vi några öl med Mr. Olle

Regn

I ett regningt helsingborg gjorde vi vår andra värdering sinpelning till Första, andra, trejde. Inomhus fick det blev för solen ville inte titta fram. Sol dagen

X files

Lång väntan på en film. Eller har inte gått och väntat på den men tyckte det skulle bli jäkligt kul att se den. Men fy fan vilket skräp. Satt i över en timme för att få se eller fatta vad det mystiska var. Men icke. Det va som ett halvbra avsnit fast dubbelt så långt. Skådespelare var bra de hade hittat sköna miljöer, med va fan ge mig ett UFO!

Såg dock Narnia igår och den var betydligt bättre. Inte lika bra som ettan, men det är väl nästan bara terminator och alien som lyckats med det. Nu minns jag inte riktigt boken, men tyckte för mycket människor för lite djur och slut fighten var inte lika bra som i den första. Sen kanske man saknade några karatärer från den första, fast det fanns ny sköna i denna. Sen är det så jävligt snyggt gjort. Miljöerna, speciall effekterna är ju helt fantastiska. Dock kan man tycka att den är lite i blodigaste laget för de yngsta.
Såg dock i min bok samling att de hoppat över hästen och hans pojke. Får hoppas att de inte väntar lika länge på at göra nästa film och då har det inte heller hoppat lika långt fram i tiden i narnia.

3 dagar

Skulle ju berätta vad jag gjort i 3 dagar och de ska jag göra nu. Min bror skulle kommit till mig förra söndagen men ringde på lördagen och sa att de inte kunde. Min kusin ringer strax efter och frågar om de kommer. De kommer inte så då besätmmer han sig för att dra upp till mig dagen därpå. Han kommer vi super, badar, super och beösker skansen och djuren och super lite till och sen ser vi batman the black knight. Detta är så kallat ett snabbt recap på tre dagar.

Har nu varti i sundsvall i tre dagar och jobbat med Första, andra, tredje. Ligger nu själv på hotellet efter att alla åkt hem. Kände inte för att köra hem lastbilen själv 40 mil klockan 20:00 på kvällen efter att varit uppe sen 07 imorse så nu ligger jag och tar det lugnt på hotellet och kör hem imorn.

Inför nästa helg säger jag, tjena helsingborg

RSS 2.0