SVT

Kul att svt tackade nej till program idén I en annan del av Köping och nu har de bestämmt sig för att sända glada Hudik istället.

Sjönk

Tittar siffrorna av Kungarna av Tylösand sjönk till 297000, jag kollade inte på programmet den här gången men det känns inte som att jag missat nå!

Tittarna

Tänkte bara meddela att Kungarna av Tylösand hade 339000 tittare och var det 25 mest sedda programmet den dagen. Ska bli kul att se hur dom siffrorna kommer se ut när nästa program visas och om vi har tur så kanske man får se en kuk detta avsnitt också

Kungarna av Tylösun

Ojoj vilket skit och då är inte programmet slut än. Eller dåligt och dåligt har lite svårt att avgöra än. Men va fan kunde de inte hitta snygga människor till en sån här serie. Jag menar killarna, en är femton (och kommer aldrig få ligga hur mycket han än försöker), en har en peruk på sig, en är bara stor och kallar sig för maskinen. Jocke är väl lite skön tycker jag men har flickvän. Ingen av tjejerna är heller nån jag hade tittat efter två gånger. Nej där har castingen gått fel. Och sen beter sig alla som blonda 15 åringar, nej stackars ungdomar som tittar på detta och tycker det är häftigt. Skulle de inte jobba i en surfshop, det var ju bara en container. Ska bli kul att se tittarsiffrorna imorn, för jag kan tänka mig att de har hyfsat så det intressantaste blir att titta nästa vecka. Kommer calle kunna ro det iland. Såg dock 5 minuter av Skåne fruar och det var ju ännu värre och pinsamt dåligt. Nej nu får man väl kolla färdigt på skiten, det kanske blir lite bråk och knull eller?

RSS 2.0