Köping

De e nåt speciellt att spela luft trummor i bar överkropp alldeles för sent på kvällen, men fan vad jag är en rock stjärna 0504. Men var på möte i köping idag och fan vad jag blir glad att bara glida/komma in i detta speciella men härliga samhälle

halloween 30 år senare

Rob Zombie gjorde ett försök men misslyckades. Svårt uppdrag att förnya den bästa skräckfilm som gjorts. Ingen slår jamie lee curts "scream queen" off the century. Visst filmen är bra om man inte sett orginalet. Men har man sett orginal så saknas det väldigt mycket. För det första så lägger man nästan 60 minuter på michael när han är ung i Robs variant. Det är inte det det handlar om. Det handlar om vad han gör sen vilket jag älskar i johns variant från 78. Men rob ska ha en sak, det gäller ju att förnya och det har han verkligen gjiort men han har förnyat på ett dåligt sätt, när jag ser orginalet så blir jag fortfarande rädd för han gjorde det på ett snyggt sätt. Jag saknar många av de skräck injagade scenerna från orginalet. Fan stenes ska stå  i huset där de älskade paret befinner sig. Dock mer bröst fick man se i denna version och mer blod. Väntar på tvåan som rob nu har lovat. För efter man sett ettan så väntar man sig mer men efter en remake så vet man aldrig men nu bli det intressant att se fortsätning. Mister sandma bring me...

... i shoot him six times, he cant be alive

En torsdag..

Föreställ er att jag har en öl i handen så har ni mig en torsdags kväll med min kusin på Örbys lokala pub


En onsdag...

...äter jag skorper med smör på och tittar på scrubs.


Tittade tidigare på mirrors som inte var särskilt läskig och inehöll eb av de sämsta speciall effekterna jag sett på 20 år. Till och med dawn of the dead som gjordes för 19 år sen har bättre. Bra twist i slutet men tacka vet jag Död snö!

Sir lanselot

Var på medeltids resturangen sir lanselot sista kvällen i Budapest. Det va trevligt, kommer ner i källaren där allt ser väldigt medeltidigt ut, killarna och tjejerna var utklädda. Vi beställde in en kött bricka för sex personer och ölen kom in i liters muggar.

Köttbrickan när den kom in


Ölsejdlarna och haklapp


Servetrisen för kvällen


Kvällens underhållning



När vi var klara


Kvällens bouncer


Kvällens ass


Kvällen avslutades på kasino där ungrarna först trodde de skulle förudjmuka oss (den sökande kunde ungerska fast det visste inte dom) slutade med att de både fick repekt och blev rädda för att spela mot mig. Kvällen slutade med lite plus, kunde blivit mer om jag slutat i tid, men var inga stora pengar och det var förbannat trevligt!


Andra roliga bilder från Budapest


Kuk betyder Tusenfotting på Ungerska


Den här karusellen hade varningstexten håll händer och fötter innanför på svenska och var tillverkad i västtyskland, så inte den nyaste modelen



"All honour to my cook"





Ungern - Budapest

Första dagen ute på stan idag. Står vid en väg och hör hur polisen kommer körandes. Förstå  hur förvånad jag blir när det kommer en Opel corsa med två storväxta killar i. Det ser inte bara roligt ut men också vilka bilar ska de köra ifatt med den bilen, Ford ficus?

Har kört ett antal timmar bil idag och precis som jag föreställde mig så spelar alla radiokanaler bara skit techno hela tiden, hittade en klassisk kanal men va fan är bäst?

Parkerade bilen lite senare och fan va coolt. Kör in bilen på en platta går ut och sen åker den iväg upp i luften och förs in i en ficka sen står den där resten av natten. Har fan bara sett det på film tidigare.

Firewall

Såg engelska wallander:firewall igår, den var bra. Det är ok att den spelas in i Sverige men varför ska alla medverkande ha svenska namn, låter så roligt och dumt när engelskmännen ska försöka utalla vissa av dom. Dessutom skriver de sina mail på svenska har svenska mobilnummer, använder sig av svenska polisbilar, men forfarande pratar alla engelska, störde mig lite. Dock är filmen i sig bättre än de svenska och mycket snyggare foto, trots att stora delar av teamet är svenskar. Dessa borde ju få vara med i de svenska versionerna också, eller är de det?

Karl anka

Många teckande serier blir nu mera film, Tintin, transformners för att nämna några. Men varför inte göra en film med Kalle Anka. Har prenumereat länge men inte tänkt på det tidigare. När vi ändå är inne på ämnet. De lyckades med att göra en skit bra film av transformers, de lyckades dåligt med att göra en he-man för länge sen (dolph lundgren var med i den)  varföfr inte försöka igen. Tekniken finns och jag tror den kan bli bra med rätt personer bakom ratten.

engelskan over seas...


-v + r


detta är inte over seas utan i "knivsöder" Frågan är varför han skrivit fel två gånger

Sen går vi över till gladare nyheter


tillslut lyckades steef stänga mitt förråd och hade bara en sak att säga
-fan kizzy sa att de skulle få plats i en burk men det gör de fan inte


På en flygplats inte så långt härifrån, på riktigt


Va ska man säga?





sömnig?


?

Tv- spel

Började med lite wii och gick sen över till Halo igår. Jag van totalt tror jag mot heden, men han hade mig ett tag i Wii men i Halo är jag ju nstan oslagbar. Gick sen över till Gears of war och körde campaign och satt fan till 5 imornse och vi kom riktigt långt och nu har mitt gamer tänkt kommit igång så nu är jag sugen på mer men han har sin flickvän som han måste umgås med så jag får tyglas lite, men sen jävlar.
Nya Guitar hero metallica, verkar riktigt frymt, spelade precis demot. Verkar bli jävligt många låtar inte som aerosmiths guitar hero. Dessutom kommer man kunna köra som helt band plus att man kommer kunna använda dubbelpedal. De du, rinner lite saliv ur min mun nu.

Wipeout

Såg äntligen wipeout nu i söndags och jag kan förstå att de har höga tittar siffror för det var faktiskt riktigt roligt. Men kanske inte i längden men ett avsnitt hit och ditt är roligt. Men vad är det med Sanna bråding och anna book dom är ju fan med överallt numera, why undrar man. Eller svaret för sanna är ju att hon vill hitta tillbaks, men snälla om du ska vara med så prata inte, för det är läskigt.

RSS 2.0