king of kong

Såg en ganska underhållande film nu som heter king of kong och handlar om spelet donkey kong. De e två killar som tävlar mot varandra om att ha det högsta rekordet i spelet. Den ena killen har haft det sedan 1982 men 25 år senare kommer det en kille som snår det. Det här är nörderi på hög nivå och de olika karaktärerna är riktigt roliga och hur hårt det går inför sina olika arcade spel som de är bäst på. Denna film får schloos marathon att framstå som en macho lägenhet utan ett spår av tv spel. Rekomenderas starkt. Måste ju nämna att det är en dokumtär

Dagens bild från chile

kort

måste ju bara berätta att jag befinner mig i santiago det är 30 grader och strälande sol och livet leker. Idag var vi uppe på ett berg och såg över hela santiago och även anderna. Blev lite besviken när vi landade och behövde ha långbyxer och jacka på mig men det ändrades idag så de e lugnt. Hade en trevlig utekväll igår och idag satt jag och Hans och drack öl och snackade skit. Härligt gäng man hamnat med. Nästa vecka bär det av till hawaii (hinner vara hemma 3dagar innan det blir ny tidsinställning, 11 timmar) med ännu ett underbart team. Tacka vet jag sömntabbleter när man flyger mer än ett dygn.

lägenhet

Nu har jag äntligen lyckats köpa en lägenhet. Det blev en två mellan hägersten och Telefonplan. Så nu var det löst och inom två månader så kommer jag slytta in och inte längre vara hemlös.

ÄNTLIGEN

Äntligen fick sverige vinna över spanien i Handboll. Har sett dom vara så nära flera gånger men förlorat mot slutet på grund av för mycket tekniska misstag. Men idag ägde de hela matchen, blev dock lite spännande mot slutet när de tappade ett par bolalr på grund av tekniska mistag så klart.

Top 5 fest 08

Ska försöka göra en lista över 2008 års fester. Är inte er fest med behöver ni inte vara ledsna. Den var kanske så bra att jag blev så packad och inte minns hur rolig den var.

5. Tivolirock i somras hemma i Kristianstad, alltid lika roligt. Men den får nog dela plats med dagen innan. Jag och Andreas har börjat med att suppa till ganska rejält dagen innan de sista åren och det brukar alltid bli jäkligt kul.

4. Slutfesten av i en annan del av köping som var hur rolig som helst, öppnade hela hotel resturangen speciellt för oss

3. Karlstad, jag och Jonas hänger med Matti i Karlstad och det blev en helt galen kväll. Var väl inte helt nykter när jag skulle jobba med Första, andra, tredje dagen efter, men helt klart värt det

2. Kräftskivan hemma hos mig, började med bowling slutade med stulen kamera

1. Midsommar afton ute i de norrländska skogarna. Älskar norrland för det första. Börjar dagen med champagne och ciggariller, fortsätter med bowl, grillning, och bad i havet. Lagom många härliga norrlännigar. Super väder, de var riktigt underbart.


Fester som nästan kvalade in:
Jag, Aaro och farfar super till en torsdag i Arvidsjaur. Jag rakar håret innan vi går och lägger oss
Fest i Älvsbyn dagen efter, startade bra med brändboll, slutade lite sämre med utestället som jag blev lite besviken på. Brändbollen i sig var ju jäkligt roligt, länge sen man spelade.
Mitt kalas i min lägenhet, inte så vilt men desto trevligare människor i en skön atmosfär
Sista dagen i thailnad med spårlöst

Tömning

Då har ihoppackningen av lägenheten börjat, Alla dvd och tv spleä r nerpackade, tv och dator blir sist nerpackade. Hoppas bara nån jävel ringer och vill köpa min tv-bänk så man slipper ta med den!

Film

Såg eagle eye som är en bra film, jäkligt snygga effekter och det finns också en bra tanka bakom det hela nu när vi blir mer och mer styrda av datorer. Gillar också killen från transformers med det konstiga/franska namnet. Ser fram emot transformers 2, den första var ju onani av speciall effekter, mådde duktigt bra efter jag gick ut från bian. Såg den två gånger på bio, dock var andra gången betald. Så eagle eye rekomenderas starkt.

Såg The moguls som var en lagom skön film som man inte bör betalla särskilt mycket för att se men ändå värd att se. Handlar om en kille som vill lyckas nån gång och tänker då göra det genom att göra en amatör porrfilm. Ted Dansson spelar härlig bög i filmen. Jeff Bridges som spelar huvudrollen gör också en skön narration under filmen.

Såg sen The day the earth stood still på bio, själv, vilket jag föredrar. Förstår dock inte varför jag valde denna film för jag hatar verkligen Keanu Reves som skådespelare, nästan lika mycket som jag hatar Ben Affleck som är en helt värdelös skådis som jag inte fattar att han fortfarande kan få jobb på en film. Låt han reggisera eller producera bara jag slipper se han på film, hans polare Matt Damon är däremot en grym skådis som leverear.
Filmen i sig var väl OK, har inte sett orginalet. Men finns lite små saker jag stör mig på, de sitter och pratar kinesiska och helt plötsligt när de ska snacka känslor och patrionism så byter de till engelsky? WHY??? Snygga effekter och alltid lika kul  att se T-bag dyka upp i fler filmer.

Rekomenderar starkt att kolla igenom serien Arrested development har sett de två första säsongerna och det är klokrena karaktärer och det finns bara tre säsonger så det är snabbt igenomkollat.

Mat

Gårdagens midag såg ut så här, ena burgaren med mörkt bröd andra med ljust, mångkulterel som man är (va det rasistiskt sagt?)



Extra allt


Har glömt berätta att jag var i Polen en vecka på jobb och så här såg det ut där:


Bland det godaste jag någonsin ätit, ugnstekt vildsvin


God polsk öl


Hela gänget




Film

Tänkte att jag lite snabbt skuole gå igenom de senaste filmerna jag sett

Transporter 3: Har blivit lite kär i Jason Stathman. Han medverkar aldrig i några oscarsnominerade filmer direkt men han levererar alltid vad man förväntar sig. Underhållande action med mycke våld, så även i denn andra uppföljare till Transporter serien.

Revolver: Ännu en Jason film som är bra, förmodligen den sista bra film som Guy Ritchi kommer att göra. Berättas på ett väldigt bra och roligt sätt som många av de andra filmerna guy har gjort. Bra film som absolut är värd att se. Lite roligt när de klipper in tecknade film rutor i filmen.

Zona: Var en besvikelse, förväntade mig mycket mer av denna film. Ett gäng människor har byggt en fristad i ett sydamerikanst land där de har sina egna lagar. Folk uteifrån bryter sig in och sen blir det lite rörigt. Inte så sevärd som man hade hoppats.

In the name of the king: Ännu en Jason film som inte är så våldsam som man är van att se i jason filmer. Gjorde av den hemska reggisören Uwe Boll (som sulan hatar över allt annat) som gjorde slaktaren som är en hemsk film. Denna filmen är lite bättre men absolut ingen super film.

Bur after reading: Bröderna coens nya film som innehåler många bra skådespelare och en snurrad historia som vänligt när de gäller de här bröderna. Mycket bra film som har nya vändningar hela tiden. Våldet och blodets är väldigt snyggt gjorda i denna film.

IT: det ända jag har att säga om denna rätt dåliga film är, vad var det som gjorde en så jävla rädd som liten. Dåliga effekter och noll i skrämsel faktor.

The grand: Halv rolig komedi om en pokertävling. Roligt med många kända ansikten från den riktiga poker världen.

Death Race 2000 och ny versione från 2008: Ny versionen med Jason är en bra nyversion. För de har tagit iderna från den första filmen och gjort det mycket bättre med en bättre bakgrunds historia och riktigt bra bil krascher. Egentligen en helt ny historia som är riktigt bra. Det ända de har kvar från orginalet är namnen och att mycket folk dör i filmerna. I den nya utspelar det sig i ett fängelse. I den gamla är det mer som ett gumble race, med den roliga twisten att det går ut på att köra ihjäl så många civila som möjligt och då samla poäng. Allt detta är så klart sanktionerat av presidenten. Påminner mycket om spelet carmagedon. Men filmen i sig är skit, somnade till lite för de var så usla skådespelare. Dock fick man se lite härliga 70-tals bröst.

RSS 2.0