Film

Tänkte att jag lite snabbt skuole gå igenom de senaste filmerna jag sett

Transporter 3: Har blivit lite kär i Jason Stathman. Han medverkar aldrig i några oscarsnominerade filmer direkt men han levererar alltid vad man förväntar sig. Underhållande action med mycke våld, så även i denn andra uppföljare till Transporter serien.

Revolver: Ännu en Jason film som är bra, förmodligen den sista bra film som Guy Ritchi kommer att göra. Berättas på ett väldigt bra och roligt sätt som många av de andra filmerna guy har gjort. Bra film som absolut är värd att se. Lite roligt när de klipper in tecknade film rutor i filmen.

Zona: Var en besvikelse, förväntade mig mycket mer av denna film. Ett gäng människor har byggt en fristad i ett sydamerikanst land där de har sina egna lagar. Folk uteifrån bryter sig in och sen blir det lite rörigt. Inte så sevärd som man hade hoppats.

In the name of the king: Ännu en Jason film som inte är så våldsam som man är van att se i jason filmer. Gjorde av den hemska reggisören Uwe Boll (som sulan hatar över allt annat) som gjorde slaktaren som är en hemsk film. Denna filmen är lite bättre men absolut ingen super film.

Bur after reading: Bröderna coens nya film som innehåler många bra skådespelare och en snurrad historia som vänligt när de gäller de här bröderna. Mycket bra film som har nya vändningar hela tiden. Våldet och blodets är väldigt snyggt gjorda i denna film.

IT: det ända jag har att säga om denna rätt dåliga film är, vad var det som gjorde en så jävla rädd som liten. Dåliga effekter och noll i skrämsel faktor.

The grand: Halv rolig komedi om en pokertävling. Roligt med många kända ansikten från den riktiga poker världen.

Death Race 2000 och ny versione från 2008: Ny versionen med Jason är en bra nyversion. För de har tagit iderna från den första filmen och gjort det mycket bättre med en bättre bakgrunds historia och riktigt bra bil krascher. Egentligen en helt ny historia som är riktigt bra. Det ända de har kvar från orginalet är namnen och att mycket folk dör i filmerna. I den nya utspelar det sig i ett fängelse. I den gamla är det mer som ett gumble race, med den roliga twisten att det går ut på att köra ihjäl så många civila som möjligt och då samla poäng. Allt detta är så klart sanktionerat av presidenten. Påminner mycket om spelet carmagedon. Men filmen i sig är skit, somnade till lite för de var så usla skådespelare. Dock fick man se lite härliga 70-tals bröst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0