kostym

Hittade det här kortet och tycker personligen att jag ser ganska stillig ut


tillägg

Kom på några fler fester som jag ska lägga till.

Camillas fest i slutet av ettan i högskolan. Massor av folk och det var jäkligt kul ute i de norrländska skogarna.
Nyårsfesten hemma hos mig tror det var 01 och sommarfesten hemma hos mig 03.

Några fler roliga händelser är när jag och johanna är på väg hem till steiff smask 07 och möter han och flera helt nakna med bara en badring klockan 16
sen är en händelse som skett många gänger är min och aaros mini förfester med tvspel, hårdrock och öl innan vi går på den riktiga förfesten

Ska försöka sammanställa denna innan nyår och även göra en topp 5 fester 08

lista

Jag började tidigare lista top 5 fester. Kom på att jag ska börja lista top 5 av roligaste saker som hänt på fester. Skriver inte vilken plats de kommer på men kom på två roliga saker jag minns från pite.

Vet inte om jag var på plats eller har fått det återberättat. Aaro och jag är packade sista terminen (vi var grässänkor för tillfället och passade på?) som fan. Han lyssnar på skellefte AIKs låt och skriver efter det AIK i pannan efter det så blir han inlåst i erikas hundbur med hänglås. Vet inte hur länge han satt där, tror jag däckade tidigare under kvällen.

Nästa tillfälle var efterfesten efter smask 06. Lite folk hänger med mig och johanna hem efter kåren. Efter ett tag blir johanna tröt och går och lägger sig. EFter ett tag blir jag också jävligt trött (hade ju jobbat med smask hela veckan) och vill gå och lägga mig trots det finns folk kvar i lägenheten. När jag ska krypa ner i sängen så tvingar johanna upp mig för att jag måste underhålla våra gäster. Slutar med att jag tar en kudde och ska gå ut och underhålla våra gäster, men istället går jag och läger mig i köket på mattan och somnar och de andra fortsätter.


fest

är hemma hos lina på fest just nu och det är kul. Sen blir det golden hits. Men planen för framtiden är att vi ska nån gång gå på karaoke i solna igen, var ett tag sen.

Kom på att jag skulle göra en top 5 på grymma festar som man minns. Ska även finnas med motivering. men skippar den nu utan nämner två fester som jag minns med glädje. 

Johanna och anna fyller 20 och 21. Bra blandning med folk (vilket jag tror kommer vara genomgående, för folket på festen gör festen och är det sköna människor som inte känner varandra tidigare så kan det bli jävligt bra, om man blandar rätt som jag brukar göra)
Min inflytningsfest i sthlm, samma sak som ovan, rätt blandning så kan det bli jävligt bra.

Kommer sammanställa listan när jag känner att jag är klar, men det är svårt, har varit på så många bra fester. Men kommer uppdatera efterhand och sen sammanställa när jag är klar.

Jul

Har precis öppnat min första kalla Julöl för i år. Bara att känna doften från den halvmörka ölen får min kropp att känna att nu är det jul på G.
Bröt dock ett löfte i år, smakade första glöggen den siste november. Jag har som princip att aldrig dricka glögg, julmust äta peparkakor och lussebullar innan december. Men det var förste advent och Linas föräldrar var och hälsade på henne så jag släppte efter. Första gången på många herrans år.

massa film

Nu har jag sett en hel drös med filmer, där de flesta faktiskt var av godkänd kvalite
Såg en dokumentär om Ron Jeremy som var helt ok och gav en bra inblick i hans liv som är fullt av porr. Kul att han försöker komma ifrån det och bli en seriös skådespelare. Men klagar på att han assosieras med porr och tycker det är synd. Men konstigt om man gjort ungerfär 1500 porrfilmer och är en av historiens största porr stjärnor i historien!

Såg righteous kill med Pacino och de Niro. Helt klart ok och dessa herrar är ju bägge så grymma och funkade också bra ihop som ett team i denna film, dock var det en töntig twist på slutet som var alldeles för okomplicerad.

En gammal klassiker 9th gate är ok och man får se Lena olins bröst ett par gånger, är en del snygga bröst scener i denna film.

Igår såg jag Killing fields som var riktigt bra, handlar dock inte så mycket om själva platsen killing fields som jag besökt och var lite besviken. Handlar inte så mycket om självaste pol pott utan mer om vänskapen mellan två journalister. En amerikan en Kambodjan. Kriget skildrades väldigt bra men hade hoppats på mer historia om kriget och pol pot.

Devils chair var helt värdelös och det är det ända jag tänker skriva om den filmen. +Det värsta som finns är när de sitter i "bakom filmer" och dunkar varandra i ryggen om hur bra denna skit film är. De bästa bakom filmer som finns är ju de som är till en bra film där man inte bara dunkar rygg.

Prom night, en ny version av orginalet med "The scream queen" ms. Curtis. Är en OK film men här är poliserna så dumma så man skämms. Visst måste vissa misstag göras för att göra filmen spännande och inte ta slut för snabbt. Men här finnns så dumma grejer att man blir arg.

Tali Ihantala 1944 handlar om när ryskarna ska invadera Finnarna i slutet av andra världskriget, tror också att tyskarna har fallit här. Bra film, riktigt bra krigsfilm för att vara nordisk produktion. Är ju ingen band och brothers (världens bästa poträtt på andra världskriget) Men en helt klart sevärd film som är väldigt informationsrik. Det är action hela tiden och bomber sprängs höger till vänster. Riktigt nöjd att jag tillslut beslöt mig för att se den. Känns konstigt när svenskar komer och börjar prata svenska och det inte finns textning, hjärnan kopplar inte om tillräcksligt snabbt?
Finns det några filmer om 1a världskriget egentligen, tror inte jag har sett nån. 2a världskriget var ju visserligen det mest intressanta kriget pga bland annat alla nya vapen, flyg och pansarbilar. Men har nån sett en om 1a världskriget, tips?

Sen såg jag en gammal goding, Snatch. Den här filmen är så jävla bra, Brad Pitt är ju hel grym och också börjat gilla Jason strathman? på sistone, är ju sten hård. Guy ritchy var ju ett riktigt geni i början av sin karriär sen hände madonna och han började skita skit filmer. Men den här filmen är helt otrolig, karaktärerna helt otroligt genomtänkta.

Ikväll blir det öl på stan
Förhoppningsvis snart en lägenhet
Resa till Polen v.2 inte hawaii än.

RSS 2.0