Köping olika sysslor

Dagarna kan skilja väldigt mycket här i Köping. Låt mig förklara


Ena kvällen kan man sitta med en öl och en bok framför en brassa...

 
...nästa dag kör man runt en skylift i Köping stad med 2 polisbilar efter sig...


TV

I lördags satt jag och jonas oss ner för at spela klart Gears of war 2 efter lite för långt uppehåll. Trodde vi skulle bli klara men efter 5 timmar började vi bli lite små fulla och sugna på en film så vi började kollade på
Promotion som vi somade till och kollade klart dagen efter och den var inte så bra. Då var wolverine som vi kollade till midagen bättre. På söndagen spelade vi klart Gears of war 2 som är fantastiskt snyggt gjort och nu väntar man på trean men först kommer ju Halo 3 ODST som jag verkligen längtar till. Innan dess tänkte vi dock spela igenom Army of 2 vi har verkligen kommit igång med speladet. Nu ska han dock till malaysia en månad s jag får hålla tummarna varma med Chronicols of riddic.
Ikväll blir det GI Joe och sen kom också men TV tillbaks från lagningen och det ska bli trevligt med en stor TV.
Sen längtar jag efter Peter Jacksons nya film, district 8 tror jag den heter och den lovar gott.

Över

Nu är fyrandet över. Kul hade vi, det är bara förnamnet, vissa blev fulla vissa blev fullare men kul var det. Sen började det tråkiga, (de sista stack 04:50, vi hade glömt vad klockan var.) städningen, slängningen. Så jag var ju klar kring 07:00 men då tog jag det lugnt. Disken är klar, tvätten är igång, altanrn är spolad och min köttbiffar börjar bli kalla.


Efter en städning och klockan är 7, då blir allt på sne

Äntligen

Nu är det äntligen dags för vår klassträff. Det är 10 år sen vi slutade nian. Och jag stack ju till kristianstad direkt efter nian där jag pluggade, jobbade och hade släkt. Bodde dock kvar i Perstorp. Så jag har i princip bara träffat tre personer sen vi slutade vilket betyder att det blir en riktigt rolig kväll där man får träffa folk som man har umgåts med i 9 år men inte träffat på 10 och som bonus kommer vå högstadie lärare också. Träffade faktiskt två igår som jag inte träffat på 10 år och det var skitkul.


Hitta mig!

RSS 2.0