höghöjds träning

När vi kom till hotellet så fick jag reda på av guiden att hon pratar flyttande dansk och förstår också vad jag säger. Dock hade redan jag och hans kommenterat hennes fula byxor, dock på avstånd så tror inte hon hörde. Sådan information är alltid bra att få innan man träffar och kommenterar tolkar! Som tur vad så fick man reda på det i tid nog innan man fällde nästa kommentar. Hennes danska är så klockren att det är läskig.

Hans brukar alltid använda sig av roliga kommentarer när vi är iväg. Som igår så han TipTop till vår chaufför som dock förstår en del engelska men hans förståd inte vad han menade. Så i morse när han kom för at hämta oss så frågade han var TipTop var nånstans.

Bogota ligger 2600 meter över havet och idag så åkte vi upp på ett berg och befann oss på över 3000 meters höjd och när man gick i trapporna där så blev man satans trött. Det kan man kalla höghöjds träning för en kille som inte tränat på ett år. Men satan vilken utsikt man fick över stan, riktigt snyggt. Dock kom det lite dimma och på en halvtimme kunde man inte längre se stan, lite som the mist eller the fog. En halvtimma var det helt klart igen, snacka om snabba väderfrändringar.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hur fula var de där byxorna? Jag vill ha FOTOBEVIS!

2009-03-18 @ 14:48:26
URL: http://tanzenmitdielina.blogspot.com
Postat av: Kicki

HAHAHAHAHA!! Hoppas verkligen INTE att hon hörde vad ni sa!! Occuaaard!!

2009-03-18 @ 14:50:50
Postat av: S

Kizzy! Jag såg en kille på tunnelbanan som kunde varit din tvillingbror på riktigt! Problemet var bara att han var asiat - men det var du annars. :D

Ha det så bra där borta och tare lugnt!

2009-03-18 @ 19:29:57
URL: http://saraisthename.blogg.se/
Postat av: kizzy

om vi säger så här att byxorna skulle varit tajta men var iite det, inte på det snygga sättet när det är menninge, plus att de fanns inga bakfickor. Antingen har man tajta byxor om rumpan eller så har man lite lagom och nsyggt häng men här var de byxorna hon hade för ett par år sen och inte pallat slänga ut trots hon gift sig med en dansk

2009-03-19 @ 04:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0